• slide
  • slide
  • slide
  • slide
Lease vanaf € 485,- p.m.

Op basis van 60 mnd / 10.000 km p.j.

12% bijtelling


De ŠKODA ENYAQ iV is leverbaar vanaf 2021 met 12% bijtelling

Eeen stoer design
De ŠKODA ENYAQ iV heeft een stoer uiterlijk en biedt volop rijdynamiek. De elektrische auto staat op het nieuwe MEB-platform, wat de designers de mogelijkheid gaf om het interieur extra ruim te maken. De afmetingen zijn dan ook riant. De auto is 4,64 meter lang, 1,87 meter breed en 1,61 meter hoog en de wielbasis is 2.765 millimeter lang.

Ruim interieur
Het interieur is ruim en comfortabel en biedt genoeg plaats voor het hele gezin. Dankzij de bagageruimte van 585 liter en de lage laaddrempel gaat het inladen van grote spullen nog gemakkelijker. Het model bestaat uit een groot aantal duurzame interieurmaterialen en biedt keuze uit verschillende designs. De ENYAQ iV staat ook bol van de hightech connectiviteit- en infotainmentsystemen.

Krachtige motor
Dit is de eerste lokaal emissievrije auto op het MEB-platform en biedt keuze uit drie verschillende accuversies en vijf vermogensvarianten. De basisversies krijgen achterwielaandrijving. De meest krachtige uitvoeringen hebben een tweede elektrische motor, die de vooras aandrijft. De topversie kan tot wel 1.200 kilo trekken.

Diverse laadmogelijkheden
De ŠKODA ENYAQ iV kan op drie verschillende manieren opgeladen worden: met thuislader van 230 volt (2,3 kW), een 11 kW wallbox of een DC snellader. Met de eerste twee kunt u de auto in 6 tot 8 uur volledig opladen. Met de snellader kan de accu naar verwachting in 40 minuten van 10% naar 80% opgeladen worden.


Leasetarief o.b.v. Full Operational Lease. 60 maanden met 10.000 km per jaar en exclusief BTW, brandstof en vervangend vervoer.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek.