• slide
  • slide
  • slide
  • slide
Lease vanaf € 574,- p.m.

Op basis van 60 mnd / 10.000 km p.j.

Gecombineerde 12% en 22% bijtelling

De Audi Q4 e-tron: Audi's volgende zet in elektrisch rijden

Met de nieuwe Audi Q4 e-tron versterkt Audi zijn elektrische gamma met een vierdeurs SUV. Zijn sportieve design, quattro vierwielaandrijving en actieradius tot 511 kilometer maken het een aantrekkelijk compact alternatief voor de populaire e-tron.

Design met karakteristieke elementen
Het design van de Audi Q4 e-tron vertoont veel gelijkenissen met de Audi e-tron. Daarbij gaat het om karakteristieke elementen van de elektrisch aangedreven modellen van Audi. De sportiviteit van de auto komt verder terug in het licht aflopen van de daklijn en de velgen variërend van 19 tot 21 inch. De koplampen van de Audi Q4 e-tron zijn leverbaar met Matrix LED-technologie. Uniek is dat u keuze heeft uit vier verschillende lichtsignaturen. De units van de achterlichten zijn met elkaar verbonden door een karakteristieke lichtstrip.

Compacte SUV
De afmetingen van de Audi Q4 e-tron maken hem bijzonder compact. Zo is hij liefst 30 centimeter minder lang dan de Audi e-tron en heeft hij een draaicirkel van slechts 10,2 meter, wat manoeuvreren aanzienlijk vergemakkelijkt. De wielbasis is bijzonder groot, ook vergeleken met andere auto’s zijn segment.

Moderne technologie en ruim interieur
Deze compacte SUV biedt verrassend veel ruimte. Zo beschikt u standaard over 520 liter bagageruimte, die u met de stoelen omlaag zelfs uitbreidt tot 1.490 liter.

Het digitale instrumentenpaneel bedient u eenvoudig via de touch-oppervlakken in het dubbelspaaks stuurwiel en het MMI touch display geeft u controle over infotainment en navigatie. U kunt bepaalde functies zelfs met uw stem bedienen. Het optionele augmented reality head-up display toont praktische informatie 10 meter vóór u op de weg. Veilig en duidelijk. De Audi virtual cockpit is ook als optie leverbaar, of standaard op de Q4 e-tron Launch edition Advanced.

Met adaptive cruise assist is de auto in staat gedeeltelijk autonoom te rijden. De auto houdt automatisch een veilige afstand tot zijn voorliggers aan en blijft binnen de lijnen rijden.

De motor: diverse uitvoeringen
De Audi Q4 e-tron is er in verschillende accupakketten. Zo beschikt de Q4 35 e-tron over een 52 kWh accu met achterwielaandrijving en een vermogen van 125 kW/170 pk. De Q4 40 e-tron heeft een accupakket van 77 kWh en een elektromotor goed voor 150 kW/204 pk.

Het krachtigste pakket, de Q4 50 e-tron quattro is enkele weken later te bestellen en wordt aangedreven door een elektromotor op zowel de vooras als de achteras. Met een systeemvermogen van 220 kW/299 pk en met behulp van efficiënte quattro vierwielaandrijving accelereert de Q4 50 e-tron quattro in 6,2 seconden van 0-100 km/u. De topsnelheid is begrensd op 180 km/u.

De Audi Q4 e-tron heeft een actieradius van tot wel 511 kilometer, afhankelijk van het accupakket. Zo rijdt u gegarandeerd vele korte en ook langere afstanden met het comfort van een goed gevulde accu. Daar komt nog eens bij dat u tijdens het rijden energie kunt terugwinnen.

Leasetarief o.b.v. Full Operational Lease Audi e-tron. 60 maanden met 10.000 km per jaar en exclusief BTW, brandstof en vervangend vervoer.