• slide
  • slide
  • slide
  • slide
Lease vanaf € 1119,- p.m.

Op basis van 60 mnd / 10.000 km p.j.

Gecombineerde 12% en 22% bijtelling

De Audi e-tron GT, de elektrische Gran Turismo

De Audi e-tron GT belooft een ongekende elektrische ervaring te worden voor sportieve en avontuurlijke rijders.

Met een actieradius tot 488 kilometer (WLTP), tot wel 530 pk aan systeemvermogen en hij rijdt van 0 naar 100 in 4,1 seconden. En met slechts 23 minuten opladen kan de auto wel 390 kilometer afleggen.

Indrukwekkend design en afmetingen
Met zijn brede schouders en grote wielkasten is de Audi e-tron GT een indrukwekkende verschijning. De laag in het chassis geplaatste batterij maakt een eigenzinnig ontwerp mogelijk. Qua afmetingen is de auto 4,99 meter lang, 1,96 meter breed en 1,41 meter hoog, met een lange wielbasis van 2,90 meter. Die verhoudingen geven hem een elegant design, waaruit zijn kracht sterk naar voren komt.

De aflopende daklijn ademt sportiviteit en elegantie, terwijl de brede Singleframe grille met honingraatstructuur en de matrix LED-koplampen met laser grootlicht (optioneel) aan de voorzijde de show stelen. Een lichtbalk over de gehele achterzijde oogt modern en snel en de lichtmetalen velgen van 19 of 21 inch zijn de prominente punten op de i in dit geheel.

Ruim en milieubewust interieur
In het ruime interieur ziet u het vooruitstrevende en milieubewuste karakter duidelijk terug. Er zijn namelijk uitsluitend duurzame en milieuvriendelijke elementen gebruikt, zoals kunstleer en gerecycled materiaal. Het dashboard sluit goed aan bij het moderne profiel van de auto. De Virtual Cockpit, bedieningsknoppen en het MMI display met zijn pianozwarte behuizing vallen weg tegen het design als ze niet zijn geactiveerd.

Vier mensen kunnen er terecht op de individuele sportstoelen en er is 550 liter aan bagageruimte, waarvan 450 liter achterin de auto. U geniet van een lage, sportieve zitpositie inclusief veel beenruimte, dankzij de slim geïntegreerde accu.

Groot bereik, grote prestaties
De Audi e-tron GT brengt het gevoel en de prestaties van de roemrijke Grand Tourers uit het verleden vol overtuiging naar het heden. In de wagenbodem voedt de 85 kWh lithium-ion batterij de elektromotor op de vooras én een op de achteras. Dit geeft een grandioos systeemvermogen van 350 kW en 476 pk, naar het wegdek vertaald door quattro-vierwielaandrijving. In Boost-modus heeft u zelfs 390 kW/530 pk tot uw beschikking.

In de praktijk betekent dit een duizelingwekkend snelle acceleratie van 0 naar 100 km/u in 4,1 seconden. De motor is begrensd op een topsnelheid van 245 km/u. Zoals het een Gran Turismo betaamt, is de e-tron GT goed in staat tot het afleggen van lange afstanden met een WLTP-actieradius van maximaal 488 kilometer.

Leasetarief o.b.v. Full Operational Lease Audi e-tron. 60 maanden met 10.000 km per jaar en exclusief BTW, brandstof en vervangend vervoer.