• slide
  • slide
  • slide
  • slide
Lease vanaf € 649,- p.m.

Netto bijtelling vanaf € 337,- p.m.

Op basis van 60 mnd / 10.000 km p.j.

22% bijtelling

Omschrijving Audi A4 Avant S line edition

Direct rijden tegen oude leaseprijzen en bijtelling. OP=OP! Bekijk HIER onze voorraad.

Nog ruimer, nog eleganter, nog sportiever: de nieuwe Audi A4 Avant is een fraaie verschijning met veel gebruiksgemak. Daarbovenop heeft hij nog veel meer te bieden. In het interieur vallen de innovatieve Audi virtual cockpit met hoge resolutie 12,3-inch LCD-scherm en het eveneens optionele Bang & Olufsen Sound System met 3D sound op. Deze auto maakt de topklasse bereikbaar.

De bagageruimte van de nieuwe Audi A4 Avant meet 505 liter en is daarmee de grootste in dit premiumsegment. Met de achterstoelen neergeklapt neemt het volume toe tot 1.510 liter. Een elektrisch afdekscherm en elektrisch te openen achterklep zijn standaard. Optioneel kan het open en sluiten ook via een sensor met de voet worden aangestuurd.

De nieuwe Audi A4 en A4 Avant arriveren met een keuze uit zeven motoren: drie TFSI-benzinemotoren en vier TDI-diesels. Het vermogen van de krachtbronnen is aanzienlijk toegenomen ten opzichte van de vorige generatie en loopt uiteen van 110kW/150pk tot 200kW/272pk. Desondanks is het brandstofverbruik verder teruggedrongen, met zelfs 21 procent.


Leasetarief o.b.v. Full Operational Lease Audi A4 Avant 1.4 TFSI 150pk S tronic S line edition, 60 maanden met 10.000 km per jaar en exclusief BTW, brandstof en vervangend vervoer.