• slide
  • slide
  • slide
  • slide
Lease vanaf € 699,- p.m.

Netto bijtelling vanaf € 377,- p.m.

Op basis van 60 mnd / 10.000 km p.j.

22% bijtelling

Audi A6 Avant Advance Sport 190pk automaat

De A6 Avant bewijst dat je met uiteenlopende karaktereigenschappen evengoed in balans kunt zijn. U ziet elegante proporties en strakke lijnen. Het is een aangenaam design met naar verhouding hoog opgetrokken plaatwerk, relatief lage zijramen en een coupé-achtige daklijn. Op slag herkenbaar.

Exterieur

De tornadolijn loopt onder de zijramen. Het is één ferme streep van de koplampen naar de achterkant. Een elegant ontwerpdetail waarmee de A6 Avant tegelijk daadkracht uitstraalt. Ook de gesmede lichtmetalen velgen in 10-spaak V-design maken indruk. Dit is een krachtige bolide, ook als hij stilstaat. Tijdens de ontwikkeling van de Audi A6 is scherp op alle details gelet. Neem bijvoorbeeld de nieuwe, geometrische lijnen van de beroemde Audi singleframe grille. Deze versterken de indruk dat de auto letterlijk vooruit wil. De horizontale spijlen zijn in hoogglans zwart uitgevoerd.

Interieur

In het uitermate ruime en comfortabele interieur is het ontspannen reizen. Ook de vele opbergvakken en andere opbergmogelijkheden dragen daaraan bij. Creëer achterin een privébioscoop en muzieklounge met behulp van een hogeresolutie kleurenscherm, geschikt voor diverse mediabronnen. De ambienteverlichting met op elkaar afgestemde lichtinstellingen draagt bij aan de prettige sfeer.

Technologie

Onderdeel van MMI navigatie plus met MMI touch. Met hogeresolutie 7-inch TFT-kleurendisplay in het directe blikveld van de bestuurder. Aanvullend op het bestuurdersinformatiesysteem ook weergave van informatie van de assistentiesystemen en infotainmentsystemen, versnelling (automatische versnellingsbak), buitentemperatuur en MMI-informatie (indien van toepassing) over navigatie, nachtzichtassistent en telefoon.Leasetarief o.b.v. Full Operational Lease Audi A6 Avant 1.8 190pk Advance Sport S-tronic. 60 maanden met 10.000 km per jaar en exclusief BTW, brandstof en vervangend vervoer.