• slide
  • slide
  • slide
  • slide
Lease vanaf € 389,- p.m.

Netto bijtelling vanaf € 167,- p.m.

Op basis van 60 mnd / 10.000 km p.j.

22% bijtelling

ANWB Test SEAT ARONA

"Waren we al enthousiast over de nieuwe Ibiza, ook over deze crossover versie, de Arona, is een schot in de roos."

De Arona neemt het op tegen een hele rij crossovers zoals de Opel Crossland X, de Citroën C3 Aircross, de Kia Stonic, Renault Captur en de ŠKODA Karoq. En tegen al dit geweld is deze Arona prima opgewassen. Waren we al enthousiast over de nieuwe Ibiza, ook over deze crossover versie, de Arona, is een schot in de roos. Meer dan genoeg binnenruimte, een strak uiterlijk, een keurige prijsstelling en prettige motoren. En in 68 kleurcombi's samen te stellen!

SEAT ARONA ‘BEST BUY’ BINNEN ZIJN SEGMENT

De SEAT Arona, die gebruik maakt van het nieuwe, flexibele MQB AO-platform, is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling, techniek, z’n vele hightech connectiviteitsfeatures en assistentiesystemen de rising star binnen het zwaar bevochten SUV segment. De Autovista Group heeft berekend dat de SEAT Arona de minste afschrijving heeft binnen zijn klasse in een groot aantal landen. De Autovista Group is leider op het gebied van automobielgegevens, informaticaoplossingen en services voor de Europese automobielsector. De informatie die de Autovista Group vergaart is volledig onafhankelijk, betrouwbaar en kritisch en voorziet zowel particulieren als fleetowners van relevante informatie op basis waarvan zij de beste keuzes kunnen maken bij de aanschaf van nieuwe auto’s.


Leasetarief op basis van Full Operational Lease SEAT Arona Excellence Business Intense 1.0 95pk, 60 maanden met 10.000 km per jaar en exclusief BTW, brandstof en vervangend vervoer.