• slide
  • slide
  • slide
Lease vanaf € 549,- p.m.

Netto bijtelling vanaf € 270,- p.m.

Op basis van 60 mnd / 10.000 km p.j.

22% bijtelling

Stoerder, veiliger en meer comfort

Als absoluut topmodel van ŠKODA wordt de vernieuwde Superb Combi geleverd met de nieuwste innovaties op het gebied van veiligheid, rijcomfort, prestaties en duurzaamheid. Hij is de ruimste in zijn klasse met een indrukwekkende 1.950 liter bagageruimte. Het langgerekte design maakt de Superb Combi tot een stijlvolle verschijning. Hij is niet alleen groots in rijcomfort, maar ook in features voor maximaal rijgemak. Alle mogelijkheden van de Superb Combi leren kennen? Stel hem dan online samen.

Superb Combi Business Edition

Ervaar de meest zakelijke en stijlvolle uitvoering van de Superb Combi. De Superb Combi Business Edition. Deze zeer ruime Business Edition tilt zakelijk rijden in stijl naar een compleet nieuw level door de combi van royale luxe, ultiem comfort en een zee aan ruimte. Dit maakt de Business Edition zowel zakelijk als privé een super combi.

Superb Combi L&K Executive

Ervaar de meest zakelijke en stijlvolle uitvoering van de Superb Combi. De Superb Combi L&K Executive. Deze zeer ruime uitvoering tilt zakelijk rijden in stijl naar een compleet nieuw level door de combi van royale luxe, ultiem comfort en een zee aan ruimte. Dit maakt de L&K Executive zowel zakelijk als privé een super combi.

Superb Combi Sportline Business

Rijden in stijl met een dynamisch randje? Dan is de Superb Combi Sportline Business uw keuze. Sportieve looks met hoogglans accenten en een dubbele uitlaatdemper bezorgen deze COMBI een onderscheidend uiterlijk. Carbon details geven het interieur de bijbehorende ambiance.

Leasetarief o.b.v. Full Operational Lease 60 maanden met 10.000 km per jaar en exclusief BTW, brandstof en vervangend vervoer.