• slide
  • slide
  • slide
Full Operational Lease vanaf € 769,- p.m.

Op basis van 60 mnd / 10.000 km p.j.

De Volkswagen e-Crafter

De Volkswagen e-Crafter is 100% elektrisch en perfect voor stedelijk gebruik. Met een actieradius van maximaal 176 kilometer is de e-Crafter bij uitstek geschikt voor ‘last mile-leveringen’. Ook voor andere toepassingen in de stad zoals een mobiele werkplaats is de e-Crafter ideaal.

Complete uitvoering

De elektrische bestelbus is gebaseerd op de Crafter. Dit betekent dat e-Crafter is uitgerust met dezelfde state of the art assistentiesystemen. De e-Crafter wordt standaard geleverd met Park Assist inclusief side protection, een multifunctionele camera en een achteruitrijcamera. Verder zijn de testvoertuigen uitgerust met Climatronic automatische airconditioning, verwarmbare comfortstoelen, een navigatiesysteem, telefoonvoorbereiding en led-koplampen.

Vlotte acceleraties

De e-Crafter is gemaakt voor dagkilometrages van 70-100 km, waarvan 85% in de stad. Daarom is de topsnelheid van de e-Crafter ook begrensd op 90 km/h. De 35,6 kWh lithium-ion batterij van de e-Crafter is in de wagenvloer geïntegreerd. Daardoor zijn het laadvolume en de laadbreedte gelijk aan die van de andere uitvoeringen. De 100 kW/136 pk sterke elektromotor zorgt voor vlotte acceleraties.

Snelle laadtijden

Bij een 40 kW CCS gelijkstroom laadstation (snelladen) duurt het tot 80% opladen van de batterij slechts 45 minuten. Met een wisselstroom wallbox (7,2 kW) duurt het volledig laden 5 uur en 20 minuten. Deze laadmethode is vooral geschikt voor de nacht.

Een voorbeeld op het gebied van duurzaamheid

De 100% elektrisch aangedreven Volkswagen e-Crafter is nog voor zijn marktintroductie onderscheiden met de ‘Europese Transportprijs voor Duurzaamheid’ in de categorie ‘Transport- en bestelwagens’. De ‘Europese Transportprijs voor Duurzaamheid’ is een initiatief van de Duitse uitgeverij HUSS en het vakblad ‘Transport’. Met de prijs, die in 2017 voor de 4de keer werd uitgereikt, beloont de jury bedrijven uit de bestelwagensector waarvan de producten, diensten en strategieën een voorbeeld zijn op het gebied van duurzaamheid.

Leasetarief o.b.v. Full Operational Lease Volkswagen e-Crafter. 60 maanden met 10.000 km per jaar en exclusief BTW, brandstof en vervangend vervoer.