• slide
  • slide
  • slide
  • slide
Lease vanaf € 359,- p.m.

Netto bijtelling vanaf € 82,- p.m.

Op basis van 60 mnd / 10.000 km p.j.

8% bijtelling

De Volkswagen e-Golf

Profiteer nu van het unieke actietarief op onze e-Golf voorraad voor de zakelijke rijder. U leaset de e-Golf vanaf € 359,- per maand en 8% bijtelling. Dit is slechts € 82,- nettobijtelling per maand! Let op: Dit unieke aanbod is geldig zolang de voorraad strekt én alleen bij A-Point Volkswagen. Wees er dus snel bij.

De 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit

De e-Golf heeft een actieradius tot wel 230 km. Dit komt door het batterijpakket met capaciteit van 35,8 kWh. Die ook nog eens zorgt voor meer kracht dan ooit te voren. Dankzij de snellader van 40kW is de e-Golf binnen 45 minuten voor 80% opgeladen. Via wisselstroom (AC) thuis of op kantoor is de e-Golf binnen 5,5 uur 100% opgeladen.

Altijd een rijke uitrusting

De e-Golf is standaard uitgerust met heel veel luxe. Adaptive Cruise Control, maar ook het ‘Discover Media’ infotainmentsysteem behoren gewoon tot de standaard. Het exterieur is minstens zo indrukwekkend dankzij de LED verlichting aan de voor- en achterkant. De parkeersensoren beschermen de e-Golf optimaal en maken de uitrusting compleet.

Leasetarief o.b.v. Full Operational Lease Volkswagen e-Golf 60 maanden/10.000 km per jaar. Excl. Brandstof/BTW. 8% bijtelling!

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek.