• slide
  • slide
  • slide
  • slide
Lease vanaf € 519,- p.m.

Netto bijtelling vanaf € 207,- p.m.

Op basis van 60 mnd / 10.000 km p.j.

22% bijtelling

Hatchback onder de hatchbacks.
Innovatief, zuinig én sportief.

Al zeven generaties lang is de Volkswagen Golf de populairste voorwielaangedreven hatchback. Het geheim: zijn herkenbare vormgeving en betrouwbare prestaties. Ook het slimme gebruik van ruimte, de hoogwaardige afwerking en state-of-the-art technologie maken de Golf tot een succes.

Dit is de Golf.

Herkenbaar, comfortabel en sportief. De Golf is niet voor niets een van de populairste modellen wereldwijd. Met features als Active Info Display, Climatronic en parkeersensoren is de Golf altijd een comfortabele en veilige keuze.

Sportief.

De kracht van de Golf zit 'm in zijn herkenbaarheid en betrouwbaarheid. Niet alleen qua prestaties, maar ook op het gebied van design. Compact als een echte hatchback, aerodynamisch gestijld en overtuigend sportief.

Innovatief

De Golf is uit te rusten met verschillende slimme innovaties, zoals het Active Info Display, Adaptive Cruise Control en diefstal-alarm. Ook kunt u de Mijn Volkswagen App aan je Golf laten koppelen, waarmee u overal met uw auto verbonden bent.

Comfortabel

Comfort staat bij de Golf standaard al hoog in het vaandel. Wilt u net die extra stap zetten? Ga dan voor de (verwarmbare) sportstoelen. Deze voegen niet alleen zitgemak, maar ook sportiviteit toe aan het interieur.

Leasetarief o.b.v. Full Operational Lease Audi e-tron. 60 maanden met 10.000 km per jaar en exclusief BTW, brandstof en vervangend vervoer.