• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
Lease vanaf € 359,- p.m.

Netto bijtelling vanaf € 172,- p.m.

Op basis van 60 mnd / 10.000 km p.j.

22% bijtelling

De nieuwe Golf zakelijk leasen bij A-Point

De nieuwe Golf 8 staat bij ons in de showroom, kom langs voor een proefrit!

De Golf is al meer dan 45 jaar een van de belangrijkste modellen in het gamma van Volkswagen en al die tijd al een van de meest geziene auto’s op de Nederlandse wegen. Inmiddels is de achtste generatie gelanceerd. De compacte auto heeft een sportieve uitstraling en beschikt over slimme features die het autorijden net weer wat slimmer, makkelijker en fijner maken. De besturing van de Volkswagen Golf is fijn en het comfort is verbeterd.

Het design van de nieuwe Volkswagen 8

De Volkswagen Golf heeft een ver naar voren doorgetrokken motorkap en scherpe LED-koplampen met interactieve verlichtingsfuncties. De LED-strip loopt over de voorkant van de auto. Het geeft het model een karakteristieke uitstraling. Let ook op de GTI-achtige lamellen in de grille, die nu oogt als een geheel. Opvallend zijn de smal toelopende achterlichten, hierdoor is de achterkant zeer uitgesproken.

Meer golf meer gemak

Meer Golf, betekent nog meer gemak. Dat begint al bij het instappen. Je Golf herkent jou direct en kiest alvast jouw persoonlijke profiel. Daarin staan al je favoriete instellingen voor bijvoorbeeld de stoel, verlichting, temperatuur, radio, navigatie en assistentiesystemen. Het grote infotainmentscherm biedt handige functies en weergaves die je kent van je smartphone. Je kunt zelfs het scherm personaliseren met je eigen foto’s en favoriete features.

Welkom in uw comfortzone

U eist het beste van uw telefoon en televisie. Dus ook van uw auto verwacht u een slimme digitale ervaring. Stap in en ervaar zelf hoe intelligent de nieuwe Golf is. Achter het stuur vindt u de personaliseerbare Digital Cockpit, die in één oogopslag de belangrijkste informatie over uw rit laat zien. Kijk een stukje naar rechts, en u ziet het infotainmentsysteem Discover Pro. Bedien ‘m met het touchscreen of uw stem – daar is de Golf slim genoeg voor. Nog meer informatie nodig? Uw snelheid en navigatie worden ook op de voorruit geprojecteerd, zodat u uw blik gewoon op de weg kunt houden. Comfortabel, slim en veilig – wat wilt u nog meer.

Leasetarief o.b.v. Full Operational Lease 60 maanden met 10.000 km per jaar en exclusief BTW, brandstof en vervangend vervoer.