• slide
  • slide
  • slide
  • slide
Lease vanaf € 449,- p.m.

Op basis van 60 mnd / 10.000 km p.j.

8% bijtelling

Vanaf nu bij a-point Lease te bestellen! Profiteer nu nog steeds van 8% bijtelling. Informeer naar de mogelijkheden.

Als een van de eersten in de volledig nieuwe en 100% elektrische Volkswagen ID.3 rijden? Dat kan vanaf nú bij a-point! Plan direct en online een proefrit en u kunt kennismaken met de ID.3 en alle noviteiten van dit model.

Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch.

De ID.3 is een echte Volkswagen: gemaakt voor iedereen. Ons nieuwste elektrische model combineert de laatste innovaties met een grote actieradius, betrouwbaar karakter en luxe design. En dat opvallend betaalbaar, of u nu koopt of least. Als eerste komt er een unieke editie van de ID.3 op de markt: de ID.3 1ST. Deze heeft extra unieke stijlelementen.

Tot 550 kilometer** op een volle accu.

De ID.3 heeft een actieradius waar je u tegen zegt. Bij uitvoeringen die later op de markt komen, heeft u de keuze uit drie verschillende accu's. De ID.3 1ST is uitgerust met de middelste accu: 58 kWh en een actieradius van 420 kilometer. De basis-accu (45 kWh) brengt u 330 kilometer ver en met de grootste (77 kWh) rijdt u zelfs 550 kilometer op een volle accu. Dus een rit van Utrecht naar Parijs? Eén keer laden en u bent er. Dat de auto zo ver komt, is te danken aan het MEB-platform. Dit slimme platform met platte accu's in de vloer zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar ook voor een grotere actieradius.

Volledig CO2-neutraal.

Elektrisch rijden is niet alleen innovatief, maar ook beter voor het milieu. De productie van de ID.3 is volledig CO2-neutraal: van materiaal tot eindproduct. En de CO2-uitstoot die onvermijdelijk is, compenseert Volkswagen met klimaatbeschermingsprojecten. Ook recyclen ze zoveel mogelijk onderdelen van de auto op een milieuvriendelijke manier. Volkswagen heeft als doel om 97% van de accu te hergebruiken.

De basis voor heel veel ruimte.

Het MEB-platform is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe elektrische modellen, zoals de ID.3. De platte accu's zitten verwerkt in de vloer, wat ondanks z'n compacte formaat veel binnenruimte en een grote actieradius oplevert. Dankzij een motor op de voor- en achteras heeft u alle voordelen van een vierwielaandrijving, gevoed door één grote batterij.

Leasetarief o.b.v. Full Operational Lease Volkswagen ID.3 60 maanden/10.000 km per jaar. Excl. Brandstof/BTW. 8% bijtelling!

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek.