• slide
  • slide
  • slide
Lease vanaf € 329,- p.m.

Netto bijtelling vanaf € 147,- p.m.

Op basis van 60 mnd / 10.000 km p.j.

22% bijtelling

De T-Cross

Een auto net zo veelzijdig als uw leven. Uniek, niet in een hokje te plaatsen en kleurrijk als geen ander. Word verliefd op de auto die, als iedereen rechtdoor gaat, samen met u rechts afslaat.

Niet in één woord te vatten.

Werk, vrienden, familie en hobby’s. Elk moment in het leven is anders. Wat u ook onderneemt, de T-Cross staat voor u klaar. De veelzijdigheid van onze nieuwste SUV past helemaal in uw drukke leven. Hij is veilig en functioneel, zonder zijn stoere karakter te verliezen.

Veilig.

De T-Cross zet veiligheid op de eerste plek. Hij helpt u waar nodig. Wijkt u onbedoeld van uw rijbaan af? De T-Cross zet u weer recht. En dreigt er een aanrijding met uw voorganger? Dan maakt hij automatisch een noodstop. Zo heeft hij voor bijna elke situatie wel een slimme feature om u te helpen. Teamwork.

Stoer.

Concessies? Daar doet de T-Cross niet aan. Hij is veelzijdig en levert niet in op karakter. Met de ontelbare design opties hoeft u de menigte niet te volgen, maar kiest u wat u wilt. Een extra sportieve look? Geen probleem, ga voor het R-Line exterieurpakket. Grote oranje velgen? Waarom niet! Be more than one thing.

Functioneel.

Hij mag dan wel de kleinste SUV van Volkswagen zijn, de T-Cross is er niet minder praktisch door. Sterker nog: hij is zo ontworpen dat u hem kunt inzetten voor elke situatie. Schuif de achterbank naar achteren voor meer beenruimte, schuif hem naar voren voor meer bagageruimte. Zo heeft hij de meeste bagageruimte in z'n klasse, namelijk 455 liter. Neemt u uw surfplank mee? Dan klapt u gewoon de bank én bijrijdersstoel neer.

Leasetarief o.b.v. Full Operational Lease Volkswagen T-Cross. 60 maanden met 10.000 km per jaar en exclusief BTW, brandstof en vervangend vervoer.